Utvecklingsgruppen 2019?

Känner du dig träffad av det som skrivs här nedanför? Då tycker vi att du ska ta chansen att försöka komma med i utvecklingsgruppen för 2019 som leds av Mikael Eriksson.

Är du idag en domare som dömer i div.6 eller övriga serier och som inte ingått i utvecklingsgruppen tidigare? Känner du att du har potential att bli div.5-domare eller högre inom en snar framtid? Känner du att du vill ta chansen att få lite extra coachning på vägen dit? Känner du dig i någorlunda bra fysisk form men vill ha träningstips under året? Känner du att du vill få extra regelkunskap och lite ”tips och trix” under året?

Om du svarar ja på frågorna ovan så tycker vi att du ska komma till Kunskapsskolan i Huskvarna onsdagen den 12 december klockan 1800 för att under ledning av Mikael Eriksson genomgå en uttagning till utvecklingsgruppen 2019. Det börjar med en kort information och därefter två stycken olika regelprov (ett med kryssalternativ och ett där du ska skriva svaret själv). Därefter är det fika och sedan ett ”löptest” runt Sotarvallen i Huskvarna där samtliga ska springa fem varv (cirka 2,7km), maxtiden för detta är 15 minuter.

Utifrån det urval som finns efter dessa tester så tas ett antal domare ut för att få döma matcher i Elmiahallen och efter observation på dessa tas ett antal domare ut (max fyra) för att ingå i utvecklingsgruppen 2019.

Vi hoppas att du tar chansen att dyka upp på onsdag! Har du några frågor så kan du ringa till Mikael Eriksson på tel: 070-7170269.

Vi vill veta om du kommer eller ej, så din anmälan skickas till jonkopingsfdk@homail.se senast nu på slndag den 9 december. 

Skriv ett inlägg

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>