Tillsättning – listor

Nedanstående information delgavs på fortbildningsträff 3 gällande matchtillsättningen och arbetet med de olika listorna (perioderna) under året.

Vi kommer att jobba med fyra listor under säsongen och det är som vanligt viktigt att ni är noga med att lägga in ledighet i tid. Det underlättar Sebastians jobb väldigt mycket om ni kan hjälpa honom med detta.

Som Sebastian har nämnt tidigare kommer han att föra statistik på återbuden under säsongen. Denna statistik kommer att användas för klassificering efter säsongen, och det är därför viktigt för varje enskild domare att hålla nere antalet återbud till ett minimum. Självklart är det ok att lämna återbud, men det ska göras med omdöme och i så god tid som möjligt.

Listorna sträcker sig över följande tidsperioder:

  • Lista 1: Säsongsstart – Vårsäsongens slut
  • Lista 2: Höststart – 26/8
  • Lista 3: 27/8-23/9
  • Lista 4: 24/9 – Säsongsslut

Ledighet ska undantagslöst vara inlagd för respektive lista 5/4, 1/7, 10/8 och 1/9. Listorna är sedan officiella 15/4, 15/7, 23/8 och 15/9.

Information om datum för ledighet har även skickats ut per mail. Påminnelser kommer inte att skickas inför varje lista, datumen kommer dock att ligga på hemsidan för er som glömt. Vi rekommenderar dock samtliga att lägga en påminnelse i telefonen för att på ett enkelt sätt bli påmind om när brytdatumet närmar sig.

Med detta önskar Sebastian er ett stort lycka till och hoppas att vi får en framgångsrik säsong i Sveriges bästa domareklubb.

Skriv ett inlägg

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>