Premiär för vissa, andra omgången för andra

I helgen är det seriepremiär för div.1 och div.2 herrar vilket också innebär att flera av våra medlemmar kliver in i tävlingssäsongen! Nu är vi snart igång på riktigt allihop!

Till Motala åker idag Alija Bücük och Fredik Borälv för att vara assisterande domare i matchen Motala AIF – Arameisk Syrianska IF i div.2.

Till Skåne och Hässleholm åker Gheorghe Piscoran för att döma matchen Hässleholms IF – Asarums IF i div.2 och han har med sig Alin Piscoran som assisterande domare.

Vi har också Jovan Krsmanovic som dömer matchen Räppe GOIF – Bromölla IF i div.2 tillsammans med Benit Ropica och Raned Werdina som assisterande domare.

I vår näst högsta serie, Superettan, representeras vi av Julian Poulsen Sosefo som idag är assisterande domare i matchen Halmstads BK – Örgryte IS. Samtidigt som denna match spelas också en match i Allsvenskan, nämligen den mellan BK Häcken – Helsingborgs IF och där representeras vi av Fredrik Klyver som assisterande domare.

I morgon är det premiär för Andreas Johansson som dömer IFK Värnamo – Oskarshamns AIK i div.1 tillsammans med Senad Hodzic som assisterande domare.

Igår hade vi också Anders Böwing som gjorde en mycket stabil insats nere i Göteborg och då som assisterande domare i matchen GAIS – Östers IF i Superettan.

Fantastiskt att vi kan ha så många medlemmar igång i SvFF:s serier samma helg. Kör så det ryker alla!

 

Skriv ett inlägg

E-postadressen publiceras inte.