Ny sponsor – MM Sports

Jönköpings FDK kan nu presentera ett nytt samarbete med MM Sports i Jönköping!

Sedan en lång tid tillbaka är många av våra medlemmar kunder hos MM Sports och får genom deras produkter hjälp att prestera bättre under, och återhämta sig snabbare efter, både träning och match.

För att få ännu fler av våra medlemmar att upptäcka MM Sports kan vi nu presentera ett erbjudande där medlemmar i Jönköpings FDK får 15% rabatt på köp gjorda i deras butik under 2018. Deras kunniga personal kommer även vara behjälplig med rådgivning kring kosttillskott anpassat efter varje domares egna förutsättning och målsättning.

Rabatten gäller i deras butik på Södra Strandgatan 7 i Jönköping. Uppge att du är medlem i Jönköpings FDK så ordnar personalen i butiken så att du får ta del av rabatten. Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden och gäller på ordinarie priser.

Utöver rabatten kommer MM Sports att sponsra våra möten under hösten med lite bars och annat till fikat samt en del priser till våra tävlingar som återkommer under höstens möten.

Glöm inte att följa MM Sports Jönköping på Facebook och Instagram för att ta del av det absolut senaste inom kosttillskott och träning.

//Styrelsen i Jönköpings FDK

Skriv ett inlägg

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>