La Manga, dag 4

Bild5

La Manga Resort

Här är en bild över La Manga Resort. Vi bor i husen till vänster respektive till höger efter rondellen med palmerna. Samtliga deltagare delar rum med en kollega, så det finns gott om tid att utbyta erfarenheter och idéer om saker som berör domarskapet.

Dagen idag började med att vi sågs vid ”runda bordet” i matsalen vid kl 08:00 för frukost. Därefter är det matchgenomgång med de två team som dömt dagen innan. Teamet återberättare de utmaningar man ställts inför och vad man gjort bra respektive vad man kan ta med och förbättra/utveckla. Därefter ger domarobservatören sin feedback. Vi avslutar sedan genomgången efter ca 1,5h, därefter är nästa hållpunkt på programmet avspark antingen kl 13:00 eller kl 16:00 beroende på vilken match man tagits ut till. Fram tills dess har vi tid att förberedda oss med en matchgenomgång på rummet eller en lättare lunch och vila.

Teamet för dagens U19-landskamp mellan Norge – Tjeckien bestod av domare Boris, Slovakien / AD1 Arkadius / AD 2 Julian, Sverige samt 4:e-domare Erik, Norge. Matchen spelades på huvudarenan i ca 21 grader med en lättare vind, goda förutsättningar för en trevlig match vilket även infriades. Hårt arbete och ytterligare en god insats från samtliga i teamet la grunden till en trevlig tillställning där slutresultatet blev 2-1 till Tjeckien.

Morgondagens match är i U17 och mellan Polen – Danmark med start kl 13.00. Jag har blivit tilldelat uppdraget som AD2 och även denna matchen sänds på https://www.lamangatv.com

”Over and out” från La Manga, vi hörs imorgon kollegor!

 

Föregående sida, La Manga dag 3 Nästa sida, La Manga dag 5