La Manga, dag 2

Match 2

Domarteamet i dagens match mellan Slovakien – Norge.

Dagens match i U19 kl 13:00 mellan Slovakien – Norge dömdes av domare Joao Pedro, Portugal / assisterande domare 1 Paul, Danmark / assisterande domare 2 Arkadiusz, Polen samt fjärdedomare Julian, Sverige.

Matchen slutade med 0-1 till Norge efter en tilldömd straff i 57:e matchminuten efter det att en försvarare i hemmalaget avsiktligt tagit bollen med hand i straffområdet. Det var en tuff kamp som innehöll det mesta i 90 minuter, 4st varningar samt 1st utvisning. I morgon är det återigen matchgenomgång vilket vi ser framemot. Få en del tips och råd på saker och ting vi gjort bra men även vad vi kan ta med oss och förbättra inför framtidens matcher.

Kvällen kommer innehålla en god middag om en stund och ett lättare träningspass inför morgondagens match som börjar kl 13:00, där jag kommer vara assisterande domare i U17 mellan de båda nordiska länderna Danmark – Norge. En match som även kommer att sändas på https://www.lamangatv.com för den som önskar att få följa matchen på hemmaplan!

Det var allt för idag hälsar kollegan från ”kylan” men i morgon lovar de mellan ca 18-20 grader, det låter onekligen väldigt skönt!

 

Föregående sida, La Manga dag 1 Nästa sida, La Manga dag 3