Inbjudan träff 3

Hej på er,

Då har vi nöjet att få bjuda in till fortbildningsträff 3 för året, även om seriestarten känns långt borta med tanke på vädret så är vi snart där!Under träffen är tanken att vi ska prata om tvådomarsystemet i div.6 samt om att skriva en rapport efter en grov utvisning. Vi kommer även titta på en del videosekvenser och fortsätta prata om vårt samarbete inom domarteamet. Vi kommer beröra situationer med varningar och röda kort. Vi hoppas på bra och givande diskussioner.

Ni som ska skriva omprov i JFDK:s regi kommer att få göra detta nu på onsdag och inte på löptestet som först meddelats. Viktigt att ni kommer på onsdag!

Vi påminner om att årets nya domare, samt domare i utvecklingsgruppen, träffas tidigare.

Vi passar även på att informera om löptestet som blev inställt på grund av vädret. Vi har flyttat fram testet till måndagen den 9 april på Råslätts IP. Separat inbudan kommer till berörda domare. Men ungefärlig tid är mellan kl: 17-19.

Men först så hoppas vi att vi syns på onsdag 28/3 kl: 1830 på Kunskapsskolan!

Välkomna

Skriv ett inlägg

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>